Az Ön Partnere a A-tól Z-ig
- Egyedi Célgépek és Berendezések

Ügyfeleink meghatározzák a termelésben támasztott elvárásokat - mi pedig az igényfelméréstől az üzembehelyezésig felvállaljuk a felelősséget.

Egy partner az igényfelméréstől
az üzembehelyzésig

Eredményeket és megoldásokat szállítunk határidőre, így egy projektben nem kell sakkoznia a különböző beszállítókkal és elkerülheti az egymásra mutogatást.

Műszakilag jártas,
dedikált projektmenedzser

Egy kapcsolattartója lesz, aki naprakész a projektjében és műszakilag is jártas, így igényei és kérdései gyors választ kapnak.

Saját mérnöki és gyártókapacitás,
házon belül

Saját tervező és mérnök gárdánk, saját tulajdonú összeszerelő üzemünk és gyártókapacitásunk van, így házon belül a teljes munkafolyamtot megoldjuk.

Termékeinket CE minősítéssel
látjuk el

A minőség működésünk szerves része, átíveli a gyártási folyamatot az első érdeklődéstől a végső ellenőrzésig. ISO:9001-es minőségbiztosítási rendszert vezettünk be.

Tapasztalat.
Motivált és fiatal csapat.

Tervezői és gyártási tudásunkra alapozva innovatív és gazdaságos megoldásokat szállítunk folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy naprakészek legyünk az új technológiákban. Csapatunkban egyaránt vannak kreatív fiatal mérnökök és senior szakemberek. A legnagyobb tapasztalatunk az autóiparban és feldolgozóipari terméket gyártó cégeknél van, de az ipar számos területére készítettünk már megoldásokat.

Készen áll, hogy beszéljünk? Projekt indítása