Célgépek gyártása házon belül
és bérgyártás dokumentáció alapján

A saját tervezésű alkatrészeink forgácsolása mellett vállaljuk más cégek alkatrészeinek készre gyártását. Átadott rajzi dokumentáció alapján az alapanyag beszerzésétől a késztermék átadásáig vállaljuk a gyártási folyamatot.

Masszív
gyártási képesség

Cégünk nagytarcsai és szegedi telephelyén összesen 1350 m2 területen végez CNC marást, CNC esztergálást, lakatos munkákat és az ehhez tartozó hegesztést, víz-, láng- és plazmavágást.

Precizitás
minőségi garanciával

Az alkatrészek rajzhelyességének ellenőrzése telepített, illetve mobil 3D-s mérőgépekkel történik. Koordináta-mérőgépeink megfelelnek az ISO 9001:2008 szabvány támasztotta követelményeknek.

Bérgyártás

Gyártási dokumentáció vagy mintadarab alapján is gyártunk.

Átadott rajzi dokumentáció alapján az alapanyag beszerzésétől a késztermék átadásáig vállaljuk a gyártási folyamatot.

Mintadarab vagy igény esetén helyszíni felmérés alapján készítünk gyártási dokumentációt az alkatrész legyártásához. Amennyiben szükséges, a gyártott alkatrészeket mérőlappal szállítjuk.

A vevői igényeinek teljes körű kielégítése érdekében az általunk gyártott alkatrészek hő- és felületkezelését, partnereink bevonásával vállaljuk, szükség esetén belföldi megrendelőink esetében vállaljuk a szállítási folyamat teljes lebonyolítását is.

Megmunkálási tartományok és CAD / CAM rendszerek

CNC marás, CNC esztergálás, lakatos munkák - hegesztés, víz-, láng- és plazmavágás, nagyméretű darabok esetében is.

Megmunkálási tartományok:

  • CNC Marás: 600 x 1200
  • CNC esztergálás: 600 x 1200
  • Esztergálás: Ø700 x 1500
  • CNC vízvágás: 3000 x 6000
  • Max. munkadarabsúly: 1,2 tonna
  • Lemezhajlítás: max. Lv.5
  • Hegesztés: max. Lv.40

CAD/CAM rendszer:

  • Solid Edge
  • Solid CAM

Project management

Legyen naprakész anélkül, hogy ez túl sok idejét felemésztené!

Minden projektnek kirendelünk egy műszakilag naprakész vezetőt, aki biztosítja, hogy az igényei maradéktalanul megvalósuljanak.

Ez azt jelenti, hogy Ön mindig azzal beszél, akinek teljes képe van a folyamatról – így hatékony és gyors válaszokat kap és nagyobb irányítást gyakorolhat anélkül, hogy a szükségesnél több idejét igénybe venné.

Minden projekt más lépésekben zajlik, de a projektmenedzser részt vesz minden állomáson: tervek áttekintése, igényfelmérés, tervezés, automatizálás, programozás, beszerzés, összeszerelés, villany és gépészeti szerelés, jóváhagyás, szállítás.

Írja meg gyártási igényeit! Projekt indítása