Rugalmas kapacitás,
saját szerelőcsarnok

Saját szerelőcsarnokunkban állítjuk össze komplex, egyedi célgépeinket. Legtöbbször a tervezést és a gyártást is magunk végezzük, de van kapacitásunk kizárólag összeszerelési feladatokra is.

K und L Metál – összeszereéő csarnok

300 négyzetméteres szerelőcsarnok.
Ellenőrzött minőség.

A tágas összeszerelő csarnokban műszaki rajz alapján, moduláris munkaállomásokon építjük össze komplex, gyakran villamossági és gépészeti szerelést is igénylő célgépeinket.

Helyben végezzük a minőségellenőrzést. Ellenőrizzük az összes funkciót, a megjelenést és a szereltséget, hogy minden egyes darab hibátlan legyen.

Megfelelünk az ISO9001:2008 minőségbiztosítási szabványnak.

Kiknek ajánljuk?

Szakaszosan szüksége van összszerelő kapacitásra, ezért nem éri meg saját munkaerőt fenntartani.

Szakképzett, önálló partnerre van szüksége, aki műszaki rajz alapján, határidőre megoldja az összeszerelést és minőségellenőrzést.

Az összeszerelés villamossági vagy gépészeti szakértelmet igényel, amire házon belül nincs kapacitás.

Közel van a határidő. A termeléshez szüksége van az összeszerelt berendezésekre, de nem talál olyat, aki határidőre teljesítené a munkát.

Mit nyújtunk?

Költséghatékonyan megoldhatja a szakaszos összeszerelő kapacitás igényét, rugalmasan foglalhat kapacitást kritikus projektjeihez

Képzett és gyakorlott technikusok, akik képesek műszaki rajzok alapján nagy precizitással komplex szerszámgépeket is összeszerelni

Villanyszerelési, gépészeti, irányítástechnikai és műszeres feladtokra is megoldást nyújtunk

Minőségellenőrzést végzünk minden elkészült eszközön. Így nem kell amiatt aggódnia, hogy a szállítás után derül ki, hogy nem működik egy termelőeszköz.

Írja meg összeszerelési igényeit! Projekt indítása